23 januari 2024
Geplaatst door marijewitman

De verkoop van de 10 unieke woningen in boerderijachtige sfeer in het groene Vechtrijk 3B1 fase 5 is gestart! Na het succes van de vier eerdere fases bestaat deze fase uit tien woningen, verdeeld over vijf verschillende woningtypes: 2 Vechtsehoeves, 3 Oranjeriehuizen, 2 Sluishuizen, 2 Weesperhoeves en een Sluisvilla. De inschrijving sluit 1 februari om 12:00 uur. 

Vanaf nu staan per bouwnummer de prijzen online, vind je de sfeerplattegronden met verschillende indelingsopties en alle woningspecificaties per woningtype op de aanbodpagina

Om je goed te kunnen oriënteren op alle verschillende woningen is het natuurlijk van belang dat je de juiste informatie hebt. Via de pagina met verkoopdocumentatie kun je documenten downloaden zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving, situatietekening, optiemogelijkheden en bijvoorbeeld de keukeninformatie. Hoe mooi Vechtrijk 3B1 fase 5 gaat worden en een overzicht van alle plattegronden is te zien in de brochure met plattegronden, die je hier kunt downloaden

Inschrijven kan tot 1 februari as. 12.00 uur. Daarna inventariseren wij de belangstelling en worden de woningen toegewezen, waarbij we ernaar streven zoveel mogelijk mensen de woning van hun 1e voorkeur toe te wijzen. Met een positieve financiële check krijg je voorrang bij de toewijzing. Lees hier meer over in dit blog. Na de toewijzing word je door de makelaar gebeld voor een afspraak. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan word je voor vrijdag 2 februari, 18:00 uur gebeld voor een afspraak.

Schrijf je in! >> 

Bekijk de woningen >>