Nieuw aanbod in Lanenrijk 2B3

Na de zomervakantie gaat een nieuwe fase met prachtige woningen in Lanenrijk in verkoop. Het aanbod bestaat uit 63 woningen in dorpse setting aan het water, waaronder vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen en eengezinswoningen. Allen in de herkenbare Weesper architectuurstijl gekenmerkt door rijke details en voorzien van de laatste duurzaamheidsmaatregelen. Op de kop van dit buurtje, grenzend aan het water komt een fraai kleinschalig appartementengebouw met 9 luxe appartementen. 

De eerste beelden bekijk je op de aanbodpagina van Lanenrijk 2B3. Zie jij jezelf hier wonen? Schrijf je alvast in als geïnteresseerde en we houden je via een nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen. 

 


Weespersluis

Weespersluis is een prachtig groen en waterrijk woonlandschap bij de oevers van de Vecht. Omringd door water en natuur ervaar je hier het hele jaar een vakantiegevoel en geniet je volop van een heerlijk buitenleven. Dit nieuwe woongebied ligt in de historische vestingstad Weesp, op maar 10 minuten van Amsterdam. Een groot deel van dit nieuwe woonlandschap is gereserveerd voor natuur en water, de rest wordt bebouwd. In het midden van Weespersluis komt een centrale waterplas ‘De Gouw’. Van hieruit vaar je straks zo door de sluis de Vecht op; richting Amsterdam, het Markermeer of richting ’t Gooi en de Loosdrechtse Plassen. Dat is uniek en ultiem genieten.

Weespersluis bestaat uit 3 deelgebieden: Lanenrijk (deels gebouwd en bewoond), Vechtrijk (in aanbouw)en Waterrijk (in aanbouw). Elk deelgebied heeft zijn eigen bijzondere karakter. 

Schrijf je nu in als belangstellende en blijf via onze nieuwsbrieven op de hoogte van het laatste nieuws, nuttige wetenswaardigheden en natuurlijk de start van de verkoop. Wij zijn heel  nieuwsgierig waar jou eerste voorkeur naar uitgaat.

Het DNA van Weespersluis

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie

Makelaars