10 januari 2024
Geplaatst door marijewitman

Op zaterdag 27 januari organiseren we een Meet & Greet voor het woningaanbod van Vechtrijk 3B1 fase 5, op het projectbureau, middenin Weespersluis. Dit is dé gelegenheid om ter plekke de ligging van jouw droomhuis te bekijken. En de weidsheid te ervaren van het uitzicht op het Gouwpark, de Gouw, de weilanden en de toekomstige boomgaard. 

Je kunt deze ochtend in gesprek gaan met de makelaars van Weespersluis, een financieel adviseur en de woonadviseurs van Homestudios. We zijn er om al jouw vragen te beantwoorden. Laat je inspireren en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn. 

Waar en wanneer?
Wanneer: zaterdag 27 januari van 10:00 tot 12:00 uur
Waar: Projectbureau Weespersluis. Navigeer naar Korte Muiderweg in Weesp, ter hoogte van nummer 57. Houd onderstaand routekaartje bij de hand en bereik vervolgens via routeaanwijzingen ter plaatse het Projectbureau.

Je bent van harte welkom, de hapjes en drankjes staan klaar. Aanmelden is niet nodig. Tot zaterdag 27 januari!