15 juni 2023
Geplaatst door marijewitman

Bij Vechtrijk 3B1 is een van de toewijzingscriteria voor een woning een financiële check door een financieel adviseur. Als je geen financiering nodig hebt, is een financiële of bankverklaring waar dit uit blijkt voldoende. Wanneer je je bij de start van de verkoop inschrijft op een bouwnummer, voeg je je financiële check of bankverklaring toe.

 

Check door de financieel adviseur

Voor Vechtrijk 3B1 hebben wij contact met financieel adviseur de Kredieter. Zij zijn volledig op de hoogte van Vechtrijk 3B1. Hun hypotheekadviseurs doen vrijblijvend en kosteloos de financiële check. Heb je geen financiering nodig dan kunnen zij, indien je dit wenst, de bedoelde verklaring verstrekken. 

Uiteraard kun je ook bij je eigen financieel adviseur de gevraagde financiële verklaring opvragen en aan ons verstrekken. 

Klik op deze link en ga naar het contactformulier van De Kredieter >>  

 

Voor meer informatie, neem contact op met de Kredieter

De Kredieter - Mark Picavet

Telefoonnummer: 020 - 575 33 20

E-mailadres: info@kredieter.nl