Toekomstig aanbod Lanenrijk 2B3

Later dit jaar starten we met de verkoop van Lanenrijk 2B3. Gekenmerkt door de schitterende ligging aan het water en omringd met veel groen. Hier vind je een aantrekkelijke mix woningen die een gezellig en afwisselend straatbeeld creëren: eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Ook komen er negen luxe appartementen direct aan het water. 

Zie jij jezelf hier wonen? Schrijf je alvast in als geïnteresseerde en we houden je via een nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Duurzame woningen

Ook in deze fase zetten we weer stappen op het gebied van duurzaamheid. Jouw nieuwe huis wordt volledig gasloos, met een warmtepomp die zorgt voor (vloer)verwarming en warm tapwater. De benodigde energie wordt opgewekt door zonnepanelen op een solar carport. Én we installeren ook een eigen batterij in de woning. Hiermee sla jij automatisch de opgewekte energie op, om deze in de avonduren te gebruiken. Zo woon je niet alleen milieubewust, maar ook energiezuinig!

Compleet afgewerkte woningen

Wanneer je kiest voor een woning in Lanenrijk 2B3, ben je verzekerd van een hoogwaardig en compleet afgewerkte woning. Standaard is jouw nieuwe huis voorzien van een moderne keuken van Siematic met Siemens inbouwapparatuur, prachtig tegelwerk en sanitair in de toiletten en badkamer(s). En wil je iets anders? Onze woonadviseurs bij Homestudios staan klaar om je te begeleiden in de showroom, waar je alle ruimte krijgt om jouw nieuwe thuis naar wens af te werken. Lees hier meer over Homestudios.

De eerste schetsen van deze nieuwe fase kunnen wij al met je delen, zie hieronder: