10 januari 2024
Geplaatst door marijewitman

Op dinsdag 23 januari gaat de (online) verkoop van tien woningen in Vechtrijk 3B1 fase 5 van start. Deze woningen, met een kenmerkende boerderijstijl, vormen een aanvulling op het succes van de voorgaande fases. Gelegen te midden van waterrijke lanen, boomgaarden en het groene Gouwpark, biedt dit project de essentie van landelijk wonen met een knipoog naar het historische karakter van Weesp.

Vernieuwd en gevarieerd aanbod

Het vernieuwde aanbod omvat vijf verschillende woningtypes, waaronder luxe twee-onder-een-kapwoningen (Vechtsehoeve en Weesperhoeve), de unieke Sluisvilla (een royale hoekwoning), ruime eengezinswoningen van het type Sluishuis en de terugkeer van de succesvolle future living woning, het Oranjeriehuis, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Parkeren doe je op het binnenterrein op je eigen parkeerplaats of onder je eigen solar carport met één of twee eigen parkeerplaatsen. Iedere woning is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur en een ingerichte badkamer en toilet, die je in ons Homestudios Experience Center aanpast aan jouw wensen, situatie of smaak.

Duurzaamheidsaspecten

Duurzaamheid staat centraal in deze fase, waarbij alle woningen energielabel A++++ hebben, gasloos zijn en voorzien zijn van zonnepanelen. Elke woning beschikt over een individuele batterij voor energieopslag, een unieke toepassing waarover je meer informatie vindt in dit blog. Vloerverwarming, gereguleerd door een duurzame bodemwarmtepomp, draagt bij aan de duurzaamheidsaspecten van de woningen.

Financiële check geeft voorrang bij toewijzing woning

Bij Vechtrijk 3B1 fase 5 is een van de toewijzingscriteria voor een woning een financiële check door een financieel adviseur. Als je geen financiering nodig hebt, is een financiële of bankverklaring waar dit uit blijkt voldoende. Wanneer je je bij de start van de verkoop inschrijft op een bouwnummer, voeg je je financiële check of bankverklaring toe. Lees hier wat je kan doen om voorrang te krijgen bij de toewijzing.