25 september 2023
Geplaatst door marijewitman

Op maandag 9 oktober start de (online) verkoop van 32 woningen in Vechtrijk 3B1 fase 4. Met deze fase geven we een vervolg aan de succesvolle verkoop van de eerdere fasen in 3B1. Hier woon je op een unieke plek aan het Gouwpark, de groene waterrijke singel of in het sfeervolle hofje. Met de Gouw, de centrale waterplas in Weespersluis, en het levendige centrum van Weespersluis om de hoek. 

Het aanbod is weer vernieuwd. Zo introduceren we in deze fase het unieke en brede Weesperhofhuis en het Oranjeriehuis die zich onderscheid vanwege haar levensloopbestendigheid. Maar wat je ook kiest, alle woningen hebben energielabel A++++ én een eigen batterij voor energieopslag. Allemaal voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur en ingerichte badkamer en toilet, die je in ons Homestudios Experience Center aanpast aan jouw wensen, situatie of smaak. 

Gevarieerd woningaanbod

De 8 verschillende woningtypes in deze fase staan garant voor een gevarieerd straatbeeld waarin je graag wil verblijven. Gelijkvloerse Laanhuizen en maisonnettes (Vestehuizen) worden afgewisseld met bijzondere Weesperhofhuizen, levensloopbestendige Oranjeriehuizen, het statige Herenhuis en de inmiddels gewilde Weespersluishuizen zorgen voor een grote variëteit aan keuzemogelijkheden, met woonoppervlakten van 77m2 (Vestehuis) tot 177m2 (Gouwse Tweekapper). Parkeren doe je op het binnenterrein waar de meeste woningen een eigen parkeerplaats hebben, voorzien van carport. De carport is voorzien van zonnepanelen die op je woning is aangesloten, waarmee jij energiezuinig je eigen stroom opwekt of je individuele batterij oplaadt.

Zie jij jezelf hier wonen? Schrijf je in en blijf op de hoogte >

Financiële check geeft voorrang bij toewijzing woning Vechtrijk 3B1

In Vechtrijk 3B1 krijg je voorrang bij de toewijzing van een woning door vrijblijvend een financiële check te doen bij De Kredieter. Hierdoor heb je voorafgaand aan de start verkoop goed inzicht in jouw mogelijkheden en ruimte zodat jij je kunt richten op alle andere zaken die bij de aankoop van je nieuwe huis van belang zijn. 

Lees hier wat je kan doen om voorrang te krijgen bij de toewijzing >