27 juni 2023
Geplaatst door marijewitman

De verkoop van de woningen in het groene en waterrijke Vechtrijk 3B1 fase 3 is gestart! Hier komen in totaal 38 woningen, verdeeld over 8 verschillende types: 21 bijzondere Weespersluishuizen, 6 Parkhuizen aan het Gouwpark, 8 Slothuizen, 2 Vechtse Tweekappers, 2 unieke benedenwoningen Laanhuis, 4 statige maisonnette Vestehuizen, 2 Vechtse Poorthuizen en een vrijstaande Parkvilla. De inschrijving sluit vrijdag 14 juli om 12:00 uur. 

Om je goed te kunnen oriënteren op alle verschillende woningen is het natuurlijk van belang om de juiste informatie te hebben. Vanaf nu staan alle verkoopdocumenten online. Via de verkoopdocumentatie pagina kun je documenten downloaden zoals verkooptekeningen, technische omschrijving, situatietekening etc. Hoe mooi Vechtrijk 3B1 fase 3 écht gaat worden kun je zien in de digitale brochure.

Bekijk de woningen en schrijf je in >> 

Financiële verklaring geeft voorrang bij toewijzing woning Vechtrijk 3B1 fase 
Bij Vechtrijk 3B1 fase 3 is een van de toewijzingscriteria voor een woning een financiële check door een financieel adviseur. Als je geen financiering nodig hebt, is een financiële of bankverklaring waar dit uit blijkt voldoende. Wanneer je je bij de start van de verkoop inschrijft op een bouwnummer, voeg je je financiële check of bankverklaring toe.

Lees hier meer over voorrang bij toewijzing >>