9 oktober 2023
Geplaatst door marijewitman

Stel je voor dat je, naast wonen in een prachtige wijk, de mogelijkheid hebt om anderen te helpen hun droomhuis te vinden. Dat is precies wat Danielle doet in Weespersluis, een prachtige plek waar groen en water samenkomen. Ze is naast nieuwbouwmakelaar bij Vuurtoren | deMakelaars.nl ook trotse bewoner van een twee-onder-een-kapwoning aan het water in Lanenrijk. Wij zijn benieuwd wat dat voor haar zo bijzonder maakt.

Ambassadeur van Weespersluis
‘Onze droom om aan het water te wonen kwam uit toen mijn man en ik een woning kochten in Lanenrijk. Waar ik het proces van het kopen van een nieuwbouwwoning voor de tweede keer meemaakte. Dat maakt dat ik als nieuwbouwmakelaar én bewoner mijn persoonlijke betrokkenheid en kennis kan delen met toekomstige medebewoners in Weespersluis.’ 

Groen en waterrijk
Danielle vertelt enthousiast verder. ‘Wat wij zo fijn vinden aan ons nieuwe huis is de brede tuin aan het water, de grootte van de woning, de inpandige berging én de locatie. Je woont hier in een groene en waterrijke omgeving, maar toch dicht bij het station, het centrum van Weespersluis en het historische centrum van Weesp. Ook de uitvalsweg naar de A1 is een pluspunt.’

Makkelijk en comfortabel
Ze benadrukt hoe fijn het is om al vroeg in het proces aanpassingen aan je woning te kunnen doen. ‘Het Homestudios Experience Center biedt de mogelijkheid om meerwerk aan je woning door te geven, waardoor je je nieuwe huis helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Zo kozen wij voor een uitbouw en een upgrade aan de keuken en badkamer. Het is zo makkelijk en comfortabel. Alles is al geregeld wanneer je de sleutel ontvangt.’

Klaar voor de toekomst
‘Het comfort van nieuwbouw zit hem ook in de duurzaamheidsaspecten die worden toegepast. De energiezuinige voorzieningen zoals een bodemwarmtepomp, individuele batterij voor energieopslag en vloerverwarming dragen daaraan bij.  En als je eenmaal nieuwbouw hebt gekocht, wil je nooit meer anders.’

Goede buren
‘Verder heeft nieuwbouw iets bijzonders; omdat je allemaal op hetzelfde moment begint, schept dat direct een band. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en als je niet reageert op uitnodigingen, word je er gewoon aan herinnerd. Dat vind ik geweldig. Ik heb ook geluk met mijn buren; we eten bij elkaar, vieren housewarmings en delen woonideeën. En weet je wat ook zo leuk is? Om bij elkaar binnen te kijken, want iedereen maakt andere keuzes.’

Interesse?
Droom jij ook van een twee-onder-een-kapwoning in Weespersluis? In Vechtrijk 3B1 fase 4 zijn soortgelijke woningen, de Parkvilla en de Gouwse Tweekapper, te koop! Bekijk ze via onderstaande link en wie weet wordt jouw droom werkelijkheid. En heb je vragen? Danielle helpt je graag!  

Bekijk de Gouwse Tweekapper >> 

Bekijk de Parkvilla >> 

Bekijk het overige aanbod >>