3 oktober 2023
Geplaatst door marijewitman

Op donderdag 12 oktober organiseren we een Meet & Greet voor het woningaanbod van Vechtrijk 3B1 fase 4, op het projectbureau, middenin Weespersluis. Dit is dé gelegenheid om ter plekke de ligging van jouw droomhuis te bekijken. En de weidsheid te ervaren van het uitzicht op het Gouwpark, de Gouw en het toekomstige strandje. 

Je kunt deze avond in gesprek gaan met de makelaars van Weespersluis, financieel adviseurs en de woonadviseurs van Homestudios. We zijn er om al jouw vragen te beantwoorden. Laat je inspireren en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn. 

Waar en wanneer?
Wanneer: donderdag 12 oktober van 18:00 tot 20:00 uur
Waar: Projectbureau Weespersluis. Navigeer naar Korte Muiderweg in Weesp, ter hoogte van nummer 57. Let op! In verband met wegwerkzaamheden is het projectkantoor alleen bereikbaar vanaf de snelwegzijde, A1 en niet vanuit het centrum van Weesp.

Je bent van harte welkom, de hapjes en drankjes staan klaar. Aanmelden is niet nodig. Tot donderdag 12 oktober!
 

route beschrijving  kaartje
Route naar het projectbureau vanaf de Korte Muiderweg