26 juni 2023
Geplaatst door marijewitman

Op donderdagavond 6 juli organiseren we een Meet & Greet op het projectbureau, middenin Weespersluis. Dit is dé gelegenheid om ter plekke de ligging van jouw droomhuis te bekijken. En de weidsheid te ervaren van het uitzicht op het Gouwpark, de Gouw en het toekomstige strandje.

Je kunt deze avond in gesprek gaan met de makelaars van Weespersluis, financieel adviseurs en de woonadviseurs van Homestudios. Ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Waar en wanneer?
Wanneer: donderdag 6 juli van 19:00 tot 21:00 uur
Waar: Projectbureau Weespersluis. Navigeer naar Korte Muiderweg in Weesp, ter hoogte van nummer 57, houd onderstaand routekaartje bij de hand en bereik vervolgens via routeaanwijzingen ter plaatse het Projectbureau.

Let op: er is beperkt parkeergelegenheid op locatie.

Je bent van harte welkom, de hapjes en drankjes staan klaar. Aanmelden is niet nodig. Tot donderdag 6 juli!

route beschrijving  kaartje