15 juni 2023
Geplaatst door marijewitman

De verkoop van Vechtrijk 3B1 is in volle gang. In fase 1 en 2 (totaal 55 woningen) is nog maar een klein aantal woningen te koop. De bouw van fase 1 start al in december 2023, eind 2024 worden deze woningen opgeleverd. Stef van Berkel, verkoopmanager bij AM, vertelt over de unieke kenmerken, de aantrekkingskracht en het succes van dit buitengewone deelgebied in Weespersluis.

Vertrouwen uit de markt
‘Dat de verkoop van de woningen in Vechtrijk 3B1 zo goed gaat, is een positief signaal uit de markt. Ondanks uitdagende marktomstandigheden, stijgende rentetarieven en schommelingen in het consumentenvertrouwen, is dit project een groot succes. Mede doordat de woningen correct geprijsd zijn op basis van de huidige marktmaatstaven en rentetarieven. Het juiste evenwicht tussen marktomstandigheden, prijzen en vraag en aanbod, resulteert in een succesvolle verkoop.’ 

Geliefd en gewild
‘Daarnaast is dit een geliefde en gewilde wijk! Stel je voor dat je uit Amsterdam komt en verlangt naar ruimte, kwaliteit en een stap vooruit in je wooncarrière. Dan heeft Vechtrijk 3B1 alle ingrediënten voor een geslaagde woonervaring. Hier woon je in een luxueus huis aan of nabij het water, omgeven door parken, ruimte en dicht bij Amsterdam. Het ontwerp heeft alle zorg gekregen en de architectuur, een levendige uitstraling met dorps karakter, is erg aantrekkelijk. Een zeldzame kans om een nieuwbouwwoning te bemachtigen.’

Complete duurzame woningen
‘Wat dit project bijzonder maakt, zijn de woningen die compleet afgewerkt worden opgeleverd. Inclusief keuken, badkamer en toiletten van hoge kwaliteit. Ook passen we duurzaamheidsaspecten toe die zorgen voor een energielabel A++++. Zo zijn de woningen uitgerust met een individuele energiebatterij én een carport met zonnepanelen. Dit zorgt voor energiebesparing, lage energiekosten en optimaal wooncomfort. Daarmee voldoen ze aan de vraag naar duurzame, energiezuinige en toekomstbestendige woningen. Dat draagt bij aan het succes van dit deelgebied.’ 

Bouwen aan een prachtige buurt
‘Het is heel leuk om aan dit mooie project te werken en om samen te bouwen aan deze prachtige buurt. Ik ben dan ook heel trots op de succesvolle verkoop en dat de bouw al in december start.’ Wil jij ook wonen in Vechtrijk 3B1? Er is nog een aantal woningen beschikbaar! Schrijf je in of neem direct contact op met de makelaars (staat jouw droomhuis in optie of gereserveerd? Schrijf je in en je komt op de reservelijst). 

Bekijk het beschikbare aanbod in fase 3 >>
Bekijk het beschikbare aanbod in fase 4 >>
Bekijk het beschikbare aanbod in fase 5 >>