2 juni 2023
Geplaatst door marijewitman

Het centrum in Vechtrijk XA2 is het bruisende hart van Weespersluis, waar bewoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de warme en gezellige sfeer. Wat Vechtrijk XA2 onderscheidt is de unieke architectuur, prachtige natuurlijke omgeving en uitstekende voorzieningen. Eén van de meest aantrekkelijke kenmerken is het gezellige centrumplein. In dit blog gaan we dieper in op de charme van het centrumplein en wat Vechtrijk XA2 zo’n bijzondere plek maakt. 

Gezellige terrasjes
Op het centrumplein strijk je neer onder een van de parasols en geniet je van een verfrissend drankje of een heerlijke kop koffie. Dompel jezelf onder in de levendige sfeer van het plein. Of je nu met vrienden, familie, kinderen of zelfs alleen bent, de terrasjes bieden de ideale plek om te ontspannen en te socializen. 

Op en aan de Gouw
De houten steigers en de kade in de haven bieden een geweldige plek om te picknicken met familie en vrienden, de eerste zonnestralen op te vangen of te genieten van een goed boek terwijl jij, met je voeten over de rand, uitkijkt over het water naar af- en aanmerende bootjes. Of ga zelf op avontuur. Pak je kano, sup of stap in je eigen bootje en verken de Gouw, de centrale waterplas in Weespersluis, of vaar via de sluis naar de Vecht.  

Verbonden met de natuur
Naast de gezellige sfeer biedt het centrum ook een prachtige verbinding met de natuur. Het kabbelende water van de Gouw en haar groene oevers creëren een perfecte omgeving waar je kunt genieten van pure ontspanning. De nabijheid van drie groene stadsparken zorgen voor een gevoel van rust en vrijheid. Het rondje Gouw nodigt uit voor een fietstocht of een rondje hardlopen. Hier kun je opladen en jezelf verbinden met de natuur. Het samenkomen van de stadse energie en de rust van de natuur maakt van het centrum in Vechtrijk XA2 een unieke plek. 

Voorzieningen aan het plein
In het centrum van Weespersluis vind je naast horeca ook het gloednieuwe gezondheidscentrum Weespersluis, met daarin een apotheek, tandarts en fysiotherapeut. Verder vind je hier een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, kleinschalige winkels én ondernemende buurtbewoners. 

Interesse?
Wil jij ook wonen in het hart van Weespersluis? Er is nog een aantal woningen beschikbaar! Schrijf je in of neem direct contact op met de makelaars.

Bekijk het beschikbare aanbod