4 mei 2023
Geplaatst door marijewitman

De woningen in Vechtrijk XA2 worden casco aangeboden. Dit betekent dat deze woningen zonder inrichting en afwerking van de keuken, de toiletten en de badkamer worden verkocht. Daarmee wordt de koopsom van de woningen lager, wordt de financiële drempel verlaagt, heb je groeimogelijkheden én meer vrijheid in afwerking en inrichting. We leggen de financiële voordelen van het kopen van een casco woning graag aan je uit. De aangepaste prijzen vind je vanaf nú op de aanbodpagina.

Financiële drempel verlagen
Doordat we de woningen in Vechtrijk XA2 casco verkopen wordt de koopsom lager. Hiermee verlagen we de financiële drempel en wordt het kopen van een nieuwbouwwoning aantrekkelijker, bijvoorbeeld voor starters. De aangepaste prijzen van de woningen vind je op de aanbodpagina.

Lagere kosten
Doordat je voor een casco woning minder betaald dan voor een volledig afgewerkte woning, zijn de kosten in het algemeen ook lager. Dit betekent dat je meer budget overhoudt om de woning naar eigen smaak en wensen af te werken. Daardoor heb je meer vrijheid en keuzes in de afwerking en de inrichting van de woning. Zo beslis jij waar je geld aan uitbesteed en wat jij belangrijk vindt. 

Groeimogelijkheden
Een casco woning biedt ook groeimogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om de woning gaandeweg en op jouw tempo aan te passen. Bijvoorbeeld om wél te investeren in een prachtige keuken, maar het realiseren van jouw droombadkamer uit te stellen. Zodra je daar de financiële middelen voor hebt. Op deze manier kun je kosten besparen.

Voor de afwerking en inrichting van de woningen kun je onder andere terecht bij Homestudios. 

Bekijk hier het beschikbare aanbod en de aangepaste prijzen >>