8 mei 2023
Geplaatst door marijewitman

Aanstaande zaterdag 13 mei organiseren we een informatiebijeenkomst op het projectbureau, middenin Weespersluis. Dit is de gelegenheid om de ligging van jouw droomhuis te bekijken. Hier ervaar je de weidsheid van het uitzicht op centrale waterplas de Gouw en zie je waar het toekomstige Gouwpark, de haven en het centrum komen te liggen. Je kunt deze middag in gesprek gaan met en je vragen stellen aan de makelaars van Weespersluis, financieel adviseurs en de woonadviseurs van Homestudios, zij informeren je graag. Ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Casco woningen in Vechtrijk XA2
Vanaf vorige week koop je in Vechtrijk XA2 een cascowoning. Dit betekent dat deze woningen zonder inrichting en afwerking van de keuken, toiletten en badkamer worden verkocht. Nieuw aanbod met een aangepaste prijs. Vechtrijk XA2 is het bruisende hart van Weespersluis. Hier koop je een heerlijke ruime woning met een riante tuin én vind je alle gezellige stadse voorzieningen zoals bijvoorbeeld een koffietentje, een terrasje, kleinschalige winkels en een supermarkt om de hoek. Ook een gezondheidscentrum met o.a. een huisartsen- en tandartsenpraktijk en een apotheek is binnen handbereik.

Bekijk het aanbod

Waar en wanneer?
Wanneer: zaterdag 13 mei van 13:30 tot 15:30 uur
Waar: Projectbureau Weespersluis. Navigeer naar Korte Muiderweg in Weesp, ter hoogte van nummer 57, houd onderstaand routekaartje bij de hand en bereik vervolgens via routeaanwijzingen ter plaatse het Projectbureau.
Let op: er is beperkt parkeergelegenheid op locatie.

Je bent van harte welkom, de hapjes en drankjes staan klaar. Tot zaterdag 13 mei!
 

routekaartje