9 februari 2021
Geplaatst door TeamNieuwbouwWeespersluis

Na het kopen van een villa in Waterrijk 4A3 start jouw woonexperience bij ThuisinBouwen (kopersadviseur Waterrijk 4A3) met een gesprek met Paola aan de Wiel, één van de interieurstylisten van ThuisinBouwen. ‘In Waterrijk woon je heerlijk vrij, dat is luxe. De villa’s zijn heel licht en ruimtelijk en gericht op het buitenleven. Dat is een mooi uitgangspunt voor de styling van je interieur. In riante villa’s kun je grote gebaren maken, zoals een grote zithoek gericht op de tuin, een groot schilderij aan de wand of een XL eettafel. Alles kan vrij in de ruimte staan, wat het ruimtelijk effect versterkt.

We starten met het maken van een moodboard om de kleur en sfeer te bepalen. Vervolgens gaan we schetsen met een overlegvel over de plattegrond. Hoe groot is je gezin, hoe woon en leef je? Wat vind jij het fijnste moment van de dag? Dat zijn belangrijke uitgangspunten waarmee we samen een globaal inrichtingsplan én een eerste opzet voor een lichtplan maken. Mensen vergeten dat vaak, maar het is belangrijk om dit al in een vroeg stadium te bepalen, zodat we bijvoorbeeld spots mee kunnen nemen in de bouw.’

Verlenging van je woonkamer

Ook bij de inrichting van de villa kan Paola een rol spelen. ‘In de villa’s van Waterrijk zie ik lichte en natuurlijke materialen voor me, zoals hout, natuursteen en glas. Gecombineerd met sfeervolle warme stoffen met rijke texturen. Ik zou hier een mooie vloeiende overgang adviseren tussen binnen en buiten, zodat je tuin écht een verlenging van je woonkamer wordt. Een mooi terras met meubels en accessoires in dezelfde materialen en kleuren als van je interieur. Zo haal je buiten letterlijk naar binnen.’

Paola aan de Wiel is 31 jaar en werkt sinds een aantal jaar voor zichzelf als interieur stylist. Ze heeft meerdere opleidingen Interior Design gedaan en ca. 10 jaar ervaring met het ontwerpen van interieurs voor nationale en internationale exclusieve hotels, woningen en businesses. Sinds drie jaar werkt ze samen met ThuisinBouwen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in en villa in Waterrijk? Schrijf je dan in of neem contact op met een van de makelaars.