9 oktober 2023
Geplaatst door marijewitman

Op donderdag 5 oktober jl. is de bouw van 37 woningen uit Vechtrijk XA2 officieel gestart! Toekomstige bewoners, makelaars, projectontwikkelaars en collega’s van de bouw waren getuigen van dit feestelijke moment. Met het slaan van de eerste palen en het afvuren van de (natuurlijk afbreekbare) party poppers is het officiële startsein voor de bouw gegeven. Door de kleinste toekomstige bewoners werd de tijdcapsule met daarin o.a. tijdcapsuleformulieren en tekeningen begraven. Bewoners konden vervolgens tijdens de borrel uitgebreid kennismaken. De oplevering van de 37 woningen in Vechtrijk XA2 is verwacht vanaf eind 2024. 

Wil jij ook wonen in het sfeervolle centrum, het hart van Weespersluis, dicht bij de haven en de Gouw? Er is nog een enkele woning in Vechtrijk XA2 beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf je in! Staat jouw droomhuis in optie of gereserveerd? Schrijf je in en je komt op de reservelijst.