21 september 2023
Geplaatst door marijewitman

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met het geluid van kabbelend water en een prachtig uitzicht op de haven. Je opent je gordijnen en ziet het bruisende centrum van Vechtrijk XA2 zich ontvouwen voor je ogen. Dit is het dagelijkse leven dat je kunt verwachten als je kiest voor wonen in het hart van Weespersluis, in Vechtrijk XA2. 

Water als levensader 

De haven is het kloppende hart van Vechtrijk XA2. Het kalme, glinsterende water van de Gouw strekt zich voor je uit en nodigt uit tot allerlei activiteiten: van varen en suppen tot genieten van het kabbelende water vanaf de kade. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het alledaagse in een idyllische omgeving. Wonen zoals in een vestingstadje aan de Vecht. 

Architectuur en stijl 

De architectuur van de woningen dicht bij de haven en het centrum van Vechtrijk XA2 is rijk en gemoedelijk en bieden een perfecte balans tussen comfort en esthetiek. De uitstraling sluit aan bij het karakter van authentieke vestingstadjes. Elk huis is zorgvuldig ontworpen om optimaal te profiteren van de locatie. Met grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. De rijkdom van de architectuur van Vechtrijk XA2 vind je terug in de prachtige Franse trapeziumkappen, zadel- en puntdaken, roedeverdelingen, witte kroonlijsten, dak overstekken en raamomlijstingen. 

Een droom die uitkomt

Of je nu een gezin hebt, een stel bent of gewoon op zoek bent naar een verandering van omgeving, wonen met uitzicht op de haven en het centrum van Vechtrijk XA2 in Weespersluis is een droom die uitkomt. Deze unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en de stadse levendigheid maakt het een gewilde bestemming voor iedereen die op zoek is naar een speciale plek om thuis te noemen.

Uitzicht op haven en het centrum 

Herenhuizen type F hebben een heerlijk uitzicht richting de gezellige haven, het water én richting het Gouwpark. Met het levendige centrum om de hoek vind je hier de ideale combinatie van rust, ruimte en vrijheid. Type F heeft een woonoppervlakte van ca. 147 – 155 m2 en 3 tot 4 slaapkamers. Met een fijne leefkeuken en een zonnige tuin op het zuidwesten is dit een heerlijk ruim familiehuis voor jou en je gezin. Er zijn nog enkele Herenhuizen beschikbaar vanaf €730.000,- (V.O.N.) (staat jouw droomhuis in optie of gereserveerd? Schrijf je in en je komt op de reservelijst).

Bekijk Herenhuis type F > 

Ultieme vrijheid en gemak

De diversiteit aan woningen maakt wonen hier extra aantrekkelijk. Maar ze hebben ook veel gemeen. Zo zijn alle woningen voorzien van een heerlijke tuin met berging en een eigen parkeerplek op het binnenterrein. En zijn ze casco waardoor jij alle ruimte krijgt om je woning zo in te delen en af te werken dat deze naadloos aansluit op jouw smaak, voorkeuren en persoonlijke situatie. De bouw is in volle gang en de laatste woningen zijn te koop. Naar welke woning gaat jouw voorkeur uit? 

Leven in harmonie met de natuur

Vechtrijk XA2 is niet alleen mooi, maar het biedt ook volop gelegenheid om in harmonie met de natuur te leven. Met maar liefst 3 stadsparken en het rondje Gouw om de hoek, is het gemakkelijk om de stress van het dagelijks leven achter je te laten en te genieten van de natuur. Of je nu een ochtendwandeling maakt door de omliggende parken of 's avonds ontspant met een glas wijn in je eigen tuin of aan de waterkant, de natuur is altijd dichtbij. 

Interesse?

Zie jij jezelf wonen in het hart van Weespersluis? Er is nog een aantal woningen beschikbaar! (staat jouw droomhuis in optie of gereserveerd? Schrijf je in en je komt op de reservelijst) Laat je inspireren en neem direct contact op met de makelaars.

Bekijk het beschikbare aanbod >