12 april 2023
Geplaatst door marijewitman

Meet en Greet op zaterdag 15 april van 13:30 tot 15:30 uur
Aanstaande zaterdag 15 april organiseren we een Meet & Greet op het projectbureau, middenin Weespersluis. Dit is dé gelegenheid om ter plekke de ligging van jouw droomhuis te bekijken. En de weidsheid te ervaren van het uitzicht op het Gouwpark en de Gouw. Je kunt deze middag in gesprek met de makelaars van Weespersluis, financieel adviseurs en de woonadviseurs van Homestudios. Ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Verkoop gestart
De verkoop van Vechtrijk 3B1 fase 2 is inmiddels in volle gang. In deze tweede fase komen 27 woningen, verdeeld over 4 verschillende types: 3 Parkhuizen, 4 Gouwse Tweekappers, 2 Vechtse Tweekappers en 18 Weespersluishuizen. De inschrijving sluit maandag 24 april om 12:00 uur.

Bekijk het aanbod >>

Waar en wanneer?
Wanneer: zaterdag 15 april van 13:30 tot 15:30 uur
Waar: Projectbureau Weespersluis. Navigeer naar Korte Muiderweg in Weesp, ter hoogte van nummer 57, houd onderstaand routekaartje bij de hand en bereik vervolgens via routeaanwijzingen ter plaatse het Projectbureau.

Let op: er is beperkt parkeergelegenheid op locatie.

Tot zaterdag 15 april!

route beschrijving  kaartje
Route naar het projectbureau vanaf de Korte Muiderweg