7 maart 2023
Geplaatst door marijewitman

25 maart: Rondleiding langs intieme hofjes in Lanenrijk

Verspreid door Vechtrijk 3B1 komt een aantal woningen gelegen aan intieme groene straatjes en pleinen. Om alvast de sfeer te proeven van deze groene hofjes organiseert ontwikkelaar AM op zaterdag 25 maart van 13.30 - 14.30 uur (de wandeling van 15:00 tot 16:00 uur is vol!) een rondleiding langs vergelijkbare hofjes in Lanenrijk in Weespersluis.

Tijdens de rondleiding hoor je van projectontwikkelaar Rien van der Poel van AM alle ins en outs over dit mooie woonlandschap vlakbij Amsterdam. Laat je verrassen door de intieme sfeer van de groene hofjes, zoals het Landscronerhof. Hier spelen kinderen veilig buiten en ontmoet je je buren voor de deur. 

 

Waar en wanneer?

Wanneer: zaterdag 25 maart 13.30 – 14.30 uur
Waar: startpunt is hoek Landscronerlaan / Bloemendalerpoldersingel

Bekijk hier de routekaart van de rondleiding.

Meld je nu aan

Er is beperkt plek dus meld je snel aan!
Aanmelden voor deze rondleiding kan hier. Maak hiervoor eerst je account aan.

Tot zaterdag 25 maart!

routekaart rondleiding