16 februari 2023
Geplaatst door marijewitman

Meet & Greet op zaterdag 18 februari van 14:00 tot 16:00 uur

Aanstaande zaterdag 18 februari organiseren we een Meet & Greet op het projectbureau, middenin Weespersluis. Dit is dé gelegenheid om ter plekke de ligging van jouw droomhuis te bekijken. En de weidsheid te ervaren van het uitzicht op het Gouwpark en de Gouw.

Je kunt deze middag in gesprek met de makelaars van Weespersluis, financieel adviseurs en de woonadviseurs van Homestudios. Ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Verkoop gestart

De verkoop van Vechtrijk 3B1 fase 1 is inmiddels in volle gang. In deze eerste fase komen 28 woningen, verdeeld over 5 verschillende types: statige Herenhuizen, Parkhuizen en een vrijstaande Parkvilla aan het Gouwpark en de Gouw en bijzondere Weespersluishuizen en een Singelhuis aan een groene waterrijke singel. 

Bekijk het aanbod >>

Waar en wanneer?

Wanneer: zaterdag 18 februari van 14.00 tot 16.00 uur
Waar: Projectbureau Weespersluis. Navigeer naar Korte Muiderweg, Weesp, ter hoogte van nummer 57, houd onderstaand routekaartje bij de hand en bereik vervolgens via routeaanwijzingen ter plaatse het Projectbureau.

Let op: er is beperkt parkeergelegenheid op locatie.

Tot zaterdag 18 februari!
 

route beschrijving  kaartje
Route naar het projectbureau vanaf de Korte Muiderweg