7 februari 2023
Geplaatst door marijewitman

De verkoop van de woningen in het groene en waterrijke Vechtrijk 3B1 fase 1 start op dinsdag 14 februari. Hier komen 28 woningen, verdeeld over 5 verschillende types: 14 statige Herenhuizen, 6 Parkhuizen en één vrijstaande Parkvilla aan het Gouwpark, 6 bijzondere Weespersluishuizen en één Singelhuis.

Deze fase ligt op een geweldige locatie in Weespersluis: aan het Gouwpark en de Gouw (de centrale waterplas in Weespersluis). Elke woning heeft zijn eigen karakteristieken en ligging. Maar één ding hebben ze alle gemeen: waar je ook woont, je bent altijd verbonden met natuur en water.

Bekijk de woningen

Financiële check geeft voorrang bij toewijzing woning Vechtrijk 3B1 fase 1
In Vechtrijk 3B1 fase 1 krijg je voorrang bij de toewijzing van een woning door vrijblijvend een financiële check te doen bij De Kredieter. Hierdoor heb je voorafgaand aan de start verkoop van de eerste woningen in Vechtrijk 3B1 inzicht in je financiële situatie en weet je of je jouw droomwoning kunt financieren.

Lees hier wat je moet doen om voorrang te krijgen bij de toewijzing