20 december 2021
Geplaatst door TeamNieuwbouwWeespersluis

Rond de zomer en in het najaar van 2022 gaan er in deelgebied Vechtrijk in Weespersluis een groot aantal woningen in verkoop. Het gaat in totaal om circa 180 woningen verdeeld over 2 fases: circa 37 woningen in Vechtrijk XA2, dit deel ligt bij het 'centrum' van Weespersluis en circa 140 woningen in Vechtrijk 3B1 (fase 1), dit deel ligt aan het Gouwpark.

Vechtrijk XA2
Dit bijzondere stukje Vechtrijk ligt centraal in Weespersluis en telt maar liefst 10 verschillende type woningen. XA2 ligt bij het 'centrum' en het haventje van Vechtrijk. Dus direct bij de winkels, het gezondheidscentrum, de supermarkt en andere voorzieningen. De gezellige buurt wordt gekenmerkt door statige rijk gedetailleerde herenhuizen, die variëren in oppervlakte tussen de circa 100 en 170m2. Alle woningen hebben een tuin en 2 of 3 verdiepingen. Parkeren vindt plaats op het binnenterrein.

 

Vechtrijk 3B1

Over dit deelgebied is nog niet zoveel bekend. Het aanbod zal bestaan uit circa 140 woningen, variërend van herenhuizen en twee-onder-een-kap villa's tot vrijstaande villa's. Dit stukje Vechtrijk ligt op een prachtige plek, aan het Gouwpark én De Gouw, langs de doorgang naar de Vecht. Hier komt tevens het strandje mét strandpaviljoen en het rondje Gouw.

 

Inschrijven

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van het woningaanbod in Vechtrijk in 2022 >>

 

Vechtrijk

Wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een vestingstadje. In Vechtrijk komt het 'centrum' van Weespersluis met een haven, de doorgang naar de 'Weespersluis', winkels, een strandje aan het water, visplekken en het Gouwpark. Karakteristiek voor de woningen in Vechtrijk is de klassieke Hollandse bouwstijl. Door de mix van strak vormgegeven huizen én woningen met rijke details, zoals gevelversieringen, trappetje bij de voordeur en erkers, ontstaat een uniek en sfeervol straatbeeld.

 

Lees meer over Vechtrijk >>