6 juli 2021
Geplaatst door TeamNieuwbouwWeespersluis

Afgelopen week heeft de toewijzing plaatsgevonden en zijn 92 belangstellenden geïnformeerd dat er een woning aan hen is toegewezen. “We hebben 92 mensen heel blij kunnen maken en dat is geweldig”. Helaas zijn er ook een hoop mensen niet aan de beurt gekomen. Dat is erg jammer en voor deze mensen soms zeer teleurstellend. We betreuren dat. We hadden graag iedereen geholpen, aldus Stef van Berkel, maar de belangstelling was enorm groot.

 

Reservekandidaten

Voor ingeschrevenen die nog géén bericht hebben gehad betekent dit helaas dat er op dit moment géén woning beschikbaar is. Als kandidaat / ingeschrevene word je automatisch geregistreerd als reserve kandidaat op de reservelijst. Indien er een woning vrij komt, wordt op basis van de eerste voorkeur door ons systeem (at random) een nieuwe kandidaat geselecteerd. Mocht er een woning vrij komen en je een van de gelukkigen zijn, wordt er door één van de makelaars automatisch contact met je opgenomen. Voor de mensen die het geluk aan hun zijde hadden, breekt er een leuke tijd aan. Zij worden uitgenodigd bij de makelaar voor een eerste gesprek waarin het hele project wordt uitgelegd, de woning en plattegronden worden doorgenomen en alle contractstukken uitgebreid aan bod komen. Tevens wordt er uitleg gegeven aan het vervolgtraject van ondertekening en de uitnodiging bij Homestudios. Wij wensen hen succes en vooral veel plezier bij het vervolg!