23 april 2021
Geplaatst door TeamNieuwbouwWeespersluis

Landelijk wonen tussen Gouw en Vecht 

In misschien wel het mooiste deel van Waterrijk komt een prachtige villawijk aan het water. De 92 woningen in Waterrijk 4B1 zijn nu in verkoop: 8 exclusieve vrijstaande villa’s, deels met tuinen aan het water mét houten aanlegsteiger voor een sloep, 32 stijlvolle twee-onder-een-kapvilla’s, 28 statige herenhuizen aan een haventje en 24 vier-onder-een-kapwoningen in een prachtige rustieke barn stijl. Landelijk, ontspannen, robuust en altijd oer-Hollands met de rijke uitstraling van de dorpen langs de Vecht. Omringd door water en natuur ervaar je in Waterrijk 4B1 het hele jaar een vakantiegevoel en geniet je volop van een heerlijk buitenleven. Hier ervaar je een aangenaam gevoel van totale rust en privacy. Daarbij hebben alle villa’s en herenhuizen een prachtige woon- en leefkeuken met volop ruimte voor heerlijk lang tafelen met het gezin, familie en vrienden. Dat is ultiem genieten. Je hebt tot woensdag 30 juni, 12.00 uur om je in te schrijven voor een woning naar keuze.

Dit stukje Waterrijk ligt hier fantastisch aan het groene natuurlijke lint dat dwars door Waterrijk loopt en wat grotendeels het rondje om de Gouw volgt. Én het ligt aan het breedste deel van de Gouw, waardoor je hier een enorme weidsheid ervaart. Met een prachtig uitzicht.

Bekijk hier de digitale brochure

 

Landelijk karakter

Architect van Waterrijk 4B1 Remco Veerbeek van Zeinstra Veerbeek Architecten vertelt: ‘De herenhuizen met uitzicht op het tegenovergelegen haventje zijn echte eyecatchers. Hier is de architectuur anders dan in de rest van het woonlandschap. Steviger, robuuster, geïnspireerd op de architectuur van oude Hollandse havenstadjes zoals Huizen en Muiden. Dit havengebied loopt heel naturel over in de villawijk met vrijstaande en twee-onder-een-kapvilla’s. Hier gaan de kades over in natuurlijke oevers met rietkragen en waterlelies. De woningen ogen hier natuurlijker, met hout in de gevels en rieten kappen. Het landelijke karakter wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen. Tevens door erkers, veranda’s, prachtige Mansarde geknikte kappen en grote dakvlakken met fraaie doorgeschoten kappen en lage dakgoten. In het buitengebied kom je dit vaak tegen, omdat je hier natuurlijk niet de hoogte in hoefde, zoals je dat wel vaak in de stad ziet. Dat is rijkdom.’

Een unieke plek waar je straks kunt wonen aan het water of in een lommerrijke dorpse sfeer. Ruim, groen en duurzaam, gemaakt met oog voor detail.  

Bekijk het woningaanbod

 

Schrijf je in! 

Op onze website vind je alle verkoopstukken zoals de digitale brochure, de verkoop- en optietekeningen alsmede de prijslijst en technische omschrijving. Voor de toewijzing van de woning wordt niet gekeken naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus gerust alle tijd om de verkoopdocumentatie door te lezen voordat je een keuze voor een woning maakt. Wél moet je je voor woensdag 30 juni, 12.00 uur hebben ingeschreven.

Schrijf je nu in!